تلویزیون شهری در دانشگاه ها

تلویزیون شهری در دانشگاه ها

فهرست مطالب

همه چیز درباره تلویزیون شهری در دانشگاه ها

تلویزیون شهری یکی از جدیدترین و جذاب ترین روش هایی است که امروزه کسب و کار ها برای تبلیغات و همچنین محیط های آموزشی و فرهنگی برای ارتقای کیفیت آموزش و خدمات خود انتخاب می کنند. تلویزیون شهری سازه ای است که از کنار هم قرار گرفتن تعدادی کابینت و قطعات دیگر شکل گرفته و در نتیجه یک نمایشگر بزرگ را بوجود می آورد که بر یک پایه ی قوی و مستحکم قرار می‌گیرد و ویدیو هایی با کیفیت و صدایی قوی پخش می‌کند که به راحتی توجه مخاطب را جلب می‌کند. تلویزیون های شهری با توجه به محیطی که در آن استفاده می‌شوند به دو نوع تقسیم می‌شوند:

انواع تلویزیون شهری داخل و خارج سالن

تلویزیون های شهری با توجه به محیطی که در آن استفاده می شوند به دو نوع تقسیم می‌شوند:

تلویزیون شهری outdoor

این تلویزیون‌ها برای محیط های بیرونی مانند میدان ها و گذرگاه ها و پارک ها و … مناسب هستند. این تلویزیون ها به گونه ای ساخته شده‌اند که ضد آب هستند و در برابر نور خورشید و باد و طوفان و باران و رطوبت مقاوم هستند.

تلویزیون شهری indoor

این تلویزیون ها برای محیط داخلی مانند سینماها و سالن های ورزشی و فرودگاه و دانشگاه و غیره استفاده می‌شوند.

نقش تلویزیون شهری در دانشگاه ها

دانشگاه ها به عنوان یک نهاد علمی و آموزشی سعی بر این دارند که از تازه های تکنولوژی در امر آموزش استفاده کنند. یکی از این تکنولوژی ها که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته است تلویزیون های شهری هستند که در سمینار ها و همایش ها و کتابخانه ها و همچنین در محوطه دانشگاه و برای اطلاع رسانی و اخبار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

طی چند ساله گذشته که ویروس کرونا همه گیر شد محیط های آموزشی و از جمله دانشگاه ها چاره کار را در برگزاری کلاس های آنلاین دیدند که این روش آموزشی بعد از اپیدمی کرونا هم به عنوان یک روش جایگزین برای آموزش حضوری همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از کاربردهای جذاب تلویزیون های شهری برای همین آموزش آنلاین است که دارای مزایای زیادی است و توجه دانشجویان را به خود معطوف داشته است.

نمایش اخبار و رویدادهای مهم آموزشی، اطلاعیه های مربوط به امتحانات، کلاس‌ها، برنامه‌های فوق برنامه و … ، معرفی اساتید و کارکنان جدید، نمایش دستاوردها و افتخارات مرکز آموزشی، پخش تیزرهای آموزشی و فرهنگی همگی از جمله موارد کاربرد این تلویزیون ها برای اطلاع رسانی برای محصلین است.

تلویزیون های شهری برای موارد آموزشی مانند نمایش فیلم های آموزشی و علمی، ارائه درس های آنلاین و زنده، برگزاری وبینار و سمینار، پخش محتوای آموزشی تعاملی، استفاده به عنوان تخته سفید دیجیتال قابل نصب و استفاده می‌باشد.

پخش موسیقی و فیلم های کوتاه ، برگزاری مسابقات و سرگرمی های آموزنده ، نمایش انیمیشن و برنامه های کودک از جمله کابردهای تلویزیون شهری است که در دسته سرگرمی جای دارند.

معرفی و تبلیغ رشته های تحصیلی ،جذب دانشجو و مخاطب، جلب حمایت مالی و اسپانسر در مبحث استفاده از تلویزیون های شهری برای تبلیغات کاربرد دارند.

استفاده از تصاویر و ویدئوهای جذاب و آموزنده، ایجاد تنوع در محیط آموزش، افزایش انگیزه و رغبت دانش آموزان و دانشجویان از جمله کاربردهای جذاب این تلویزیون ها می‌باشد.

تلویزیون های شهری در کدام قسمت ها در دانشگاه ها مورد استفاده قرار می‌گیرند؟

تلویزیون شهری در محیط های مختلفی در دانشگاه به کار می رود. کلاس درس یکی از محیط هایی است که تلویزیون شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در کلاس درس برای آموزش بصری بهتر و همچنین ارائه ها و سخنرانی ها و کنفرانس های دانشجویان می توان از تلویزیون شهری استفاده کرد.

یکی دیگر از مکان های دانشگاه که می توان از تلویزیون شهری استفاده کرد، محیط دانشگاه است. می توان اعلام ها و اخبار دانشگاه را از طریق این تلویزیون ها برای دانشجویان پخش کرد و حتی می توان برای تبلیغات نیز از آن استفاده کرد. محیط دیگری که می توان از تلویزیون شهری استفاده کرد کتابخانه است به این صورت که می شود لیست کتابها و منابع مرجع موجود در کتابخانه، تازه های کتاب و چکیده مقالات و ساعت کاری کتابخانه و … را از طریق این تلویزیون ها اطلاع رسانی کرد.

سالن های بزرگ دانشگاه که محل برگزاری کنفرانس ها و سمینار هاست یکی دیگر از محیط هایی است که می توان از تلویزیون شهری استفاده کرد.

مزایای استفاده از تلویزیون شهری در دانشگاه ها

مزایای استفاده از تلویزیون شهری در دانشگاه ها

تلویزیون شهری در مقایسه با روش های سنتی اطلاع رسانی و آموزش، بسیار به صرفه تر است. می‌توان از آن برای اطلاع رسانی به دانش آموزان و دانشجویان، معرفی رشته های تحصیلی، و تبلیغات به دانشجویان و اساتید و کارکنان دانشگاه استفاده کرد.

استفاده از تلویزیون شهری آسان است و کاربری آسانی دارد. می‌توان به راحتی محتوای موردنظر را بر روی آن بارگذاری و پخش کرد.

تصاویر و ویدئوهای نمایش داده شده بر روی تلویزیون شهری ماندگاری بالایی دارند. این امر می‌تواند به افزایش یادگیری کمک کند.

از تصاویر و ویدئوهای با کیفیت و جذاب استفاده شود. تصاویر و ویدئوهای بی کیفیت می‌توانند اثر منفی بر مخاطبان داشته باشند.

از حجم صدای مناسب استفاده شود تا باعث آزار و اذیت دانشجویان نشود. حجم صدای بلند می تواند باعث ایجاد مزاحمت برای دانش آموزان و دانشجویان در حین مطالعه و یادگیری شود. می توان برای ایجاد تنوع در کنار پخش مطالب آموزشی از محتواهای سرگرم کننده مانند فیلم هم استفاده کرد تا دانشجویان را از محیط یکنواخت دور کرد.

تلویزیون شهری باید در مکانی مناسب نصب شود تا به راحتی توسط مخاطبان قابل مشاهده باشد. همچنین، باید به نور محیط و زاویه دید مخاطبان توجه شود.

زمانبندی مناسب برای نمایش محتوا بر روی تلویزیون شهری ضروری است. به عنوان مثال، نباید در ساعات مطالعه و امتحانات از تلویزیون شهری استفاده شود.

برای جلوگیری از خستگی و دلزدگی مخاطبان، باید از تنوع در محتوا استفاده شود. می‌توان از انواع مختلف محتوای آموزشی، اطلاع رسانی و تبلیغاتی استفاده کرد.

می‌توان از نظرات و پیشنهادات دانشجویان، اساتید و کارکنان برای بهبود کیفیت محتوای نمایش داده شده بر روی تلویزیون شهری استفاده کرد. برای تولید و نمایش محتوای مناسب بر روی تلویزیون شهری می‌توان از متخصصان و دانشجویان علاقه مند کمک گرفت. متخصصان می توانند با استفاده از دانش و تجربه خود، و دانشجویان با استفاده از ذهن کنجکاو و روحیه جستجوگر خود،محتوایی جذاب و آموزنده برای مخاطبان تولید کنند.

با توجه به مزایا و کاربردهای متنوع تلویزیون شهری، استفاده از این ابزار در مراکز آموزشی و دانشگاه ها می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزش و یادگیری، افزایش تعامل با مخاطبان و ایجاد فضایی پویا و جذاب کمک کند.

جمع‌بندی

در دنیای مدرن امروزی که تکنولوژی در آن حرف اول را می‌زند لزوم مجهز کردن دانشگاه ها و مراکز آموزشی به فناوری ها و روش های مدرن آموزشی هر چه بیشتر حس می شود و از آن طرف بحث محیط زیست و قطع کردن درختان برای تهیه ی کاغذبرای کتاب ها و کاغذهای A4 و سایر محصولات کاغذی برای دانشگاه ها و مراکز آموزشی مطرح است.

از هر درخت تنومند با ارتفاع دوازده متر،به طور متوسط ۱۶ بسته پانصد برگی کاغذ A4 تولید می شود. کاغذ پنجمین صنعت بزرگ مصرف کننده انرژی در جهان است که به ازای هر تن محصول، انرژی و آب بیشتری نسبت به سایر صنایع مصرف می‌کند و سطح بالایی از آلودگی را به وجود می‌آورد.

دانشگاه می توانند با پیش قدم شدن در استفاده از تکنولوژی های مدرن مانند تلویزیون های شهری و تبلت ها و ملزم کردن دانشجویان به ارائه وظایف کلاسی خود به صورت pdf، کمک بزرگی به جلوگیری از قطع درختان و محیط زیست و همچنین قدم بزرگی برای فرهنگ سازی در این زمینه بردارد. به امید روزی که دانشگاه ها و مراکز آموزشی در سراسر کشور در این زمینه به پیشرفت های روز افزون دست پیدا کنند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

شروع به تایپ کردن برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید.
فروشگاه
0 علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من