تلویزیون شهری در شهر بوکان و آشنایی کامل با آن
شاید شما هم در یکی از میدان ها یا معابر شلوغ شهر، چشمتان به نمایشگرهای بزرگی که آنجا نصب شدهاند افتاده باشد و از روی کنجکاوی ویدیویی که از این نمایشگر پخش میشود را دنبال کرده باشید. این نمایشگر بزرگ، تلویزیون شهری نام دارد و در دنیای تبلیغات انقلابی به پا کرده است. تلویزیون شهری در واقع، از بهم پیوستن چندین مکعب کوچکتر تشکیل شده است که به آن ها کابینت گفته میشود و یک صفحه نمایش بزرگ را به وجود میآورند.
کابینت ها، از ماژول ها و پاورها و سایر قطعات الکترونیکی موجود در تلویزیون شهری محافظت میکند. این تلویزیون های بزرگ، به عنوان یک ابر رسانه در محیط های شهری عمل میکنند و کاربردهای مختلفی دارند که مهم ترین آن تبلیغات است و به دلیل سایز بزرگ آن و قرارگیری در مکان های شلوغ شهر به راحتی توجه مخاطبان و رهگذران را جلب میکند.
اینکه تلویزیون شهری را بهترین روش برای تبلیغات میدانند امری اتفاقی نیست. تلویزیون های شهری با ویژگی هایی که دارند توانستهاند این جایگاه را به دست بیاورند. در ادامه به چند ویژگی تلویزیون شهری اشاره میکنیم؛
1. این تلویزیون ها صفحه نمایش بزرگی دارند که به راحتی مخاطبان می توانند محتوای پخش شده را ببینند و بشنوند.
2.تلویزیون شهری بر خلاف رقبای سنتی خود که فقط می توانستند یک محتوای خاص را ارائه بدهند، می تواند انواع محتوا ها چه از نوع تبلیغاتی چه فرهنگی و هنری و چه سرگرم کننده را در اختیار مخاطبان قرار دهد.
3. وضوح تصاویر و صدا به سبب بزرگ بودن ابعاد این تلویزیون ها زیاد است.
کاربرد تلویزیون شهری در شهر بوکان
تلویزیون شهری یکی از تکنولوژی هایی است که طی سال های گذشته رشد چشمگیری داشته است و چه صاحبان کسب و کار و کارآفرینان و چه مسؤلان شهری از آن برای مقاصد مختلف استفاده میکنند. شهر بوکان به عنوان یک شهر جوان و رو به توسعه نیز از این قاعده مستثنی نیست. در شهر بوکان هم از تلویزیون شهری برای تبلیغات استفاده میشود اما این تنها کاربرد تلویزیون شهری در بوکان نیست. اما یکی از جذاب ترین کاربردهای تلویزیون شهری در بوکان این است که از آن در مراسم های فرهنگی و هنری استفاده کنیم.
یکی از این مراسم های فرهنگی که در نزد ما ایرانیان قدمت تاریخی و باستانی دارد برگزاری مراسم عید نوروز است. مردم بوکان و همچنین گردشگران، عید نوروز را در میدان ها و محیط های باز جشن میگیرند و میتوان با استفاده از تلویزیون شهری در این مراسم جلوه ای خاص و تازه به آن داد. همچنین میتوان از تلویزیون شهری به عنوان راهنمای دیجیتال گردشگران و نیز به عنوان یک رسانه ی بزرگ که اخبار محلی را در اختیار تازه واردان و مردم بومی قرار میدهد هم استفاده کرد و یا با استفاده از تلویزیون شهری در شناساندن پتانسیل این شهر برای سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کارهای جدید بهره برد.
انواع تلویزیون شهری و کاربرد آن
تلویزیون شهری بر اساس کاربردی که دارند به دو نوع تقسیم می شوند؛
تلویزیون شهری outdoor که برای محیط های باز مانند میدان ها و چهارراه ها و جاده ها و… طراحی شدهاند و ابعاد و سایز بزرگی دارند و به گونه ای ساخته شدهاند که در مقابل تغییرات جوی و انواع آب و هوا مانند باد و باران و برف و… مقاوم هستند و به همین دلیل به تلویزیون های شهری ضدآب هم شناخته میشوند.
تلویزیون شهری indoor که برای محیط های بسته مانند سالن های کنفرانس، همایش ها و تالارها و ورزشگاه ها و کنسرت های سالنی مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع تلویزیون نسبت به نوع دیگر، ابعاد کوچک تری دارد.
خرید و اجاره تلویزیون شهری در شهر بوکان
همان طور که گفتیم تلویزیون شهری با نمایشگر بزرگ و محتوای جذاب و بسیاری از قابلیت های دیگر به انتخاب اول صاحبان مشاغل و متولیان فرهنگ و هنر برای تبلیغات تبدیل شده است. اما چالش بزرگی که تلویزیون های شهری با آن روبرو هستند هزینه ی بالای آن است. برای اینکه خرید مطمئن و به صرفه تری داشته باشید باید در ابتدا خوب تحقیق کنید و به سایت برندهای معتبر سر بزنید و با ویژگی ها و نقاط مثبت و نقاط ضعف تلویزیون های شهری آشنا شوید.
اگر تصمیم به خرید تلویزیون شهری گرفتهاید باید توجه داشته باشید که هر چه ابعاد تلویزیون شهری بزرگ تر باشد، قیمت آن نیز بیشتر می شود. کیفیت و جنس و برند قطعات نیز در قیمت تلویزیون تاثیر دارد. سیستم خنک کننده و پایهای که تلویزیون شهری بر روی آن قرار میگیرد هم از دیگر مواردی است که در برآورد هزینه باید مدنظر داشته باشید. از دیگر هزینه های جانبی میتوان به هزینه حمل و نقل و هزینه کارگران و متخصص فنی اشاره کرد.
اما اگر برای شما خرید تلویزیون شهری به صرفه نیست میتوانید آن را اجاره کنید که هزینه کمتری بپردازید و برای استفاده از تلویزیون شهری محدودیت زمانی داشته باشید.
شهر بوکان کجاست؟
بوکان یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی است که در جنوب این استان قرار گرفته است. مردم بوکان کرد زبان هستند و به فرهنگ و رسوم خود بسیار پایبندند. شهر بوکان، از نظر سنی جزو شهرهای جوان کشور ایران محسوب می شود. از مهم ترین جاذبه های گردشگری شهر بوکان می توان به چشمه ها آب گرم آن اشاره کرد که یکی از وجه تسمیه های بوکان نیز به آن اشاره دارد.
کانی در زبان کردی به معنی چشمه است و گفته میشود که وجه تسمیه بوکان از آنجا میآید که مردم محلی این منطقه در جواب اینکه به کجا می روید؟ می گفتند:« بو کانی» یعنی به چشمه میروم که این اسم به مرور به بوکان تبدیل شده است. همچنین شهر بوکان جاذبه های گردشگری دیگری نیز دارد، از آن جمله میتوان قلعه سردار و پارک های جنگلی و موزه ها و … اشاره کرد.
اما نام شهر بوکان با هنرمند بزرگ این شهر، حسن زیرک عجین شده است که جایگاه خاصی در بین علاقه مندان به موسیقی کردی دارد. صدا و آثار حسن زیرک بی شک نه تنها برای همشهریان بوکانی او بلکه در بین دوستداران موسیقی برای همیشه ماندگار شده است.
جمعبندی
تلویزیون شهری، ابزاری هدفمند و موثر برای تبلیغات و اطلاع رسانی است که می تواند به راحتی توجه مخاطبان را جلب کند و با توجه به جلوه های بصری خود اعم از صدا و تصویر با وضوح بالا، در حافظه مردم ماندگار شود و به این ترتیب به هدفی که برای آن ساخته و طراحی شده است، دست پیدا کند. تلویزیون شهری در بوکان می تواند با استفاده از این ویژگی مهم خود به توسعه و پیشرفت شهر کمک کند.